Osmo és una aplicació realment molt innovadora, una d’aquelles genials idees que segurament serà pionera en una nova perspectiva de la relació entre la tecnologia i l’educació.

Osmo té la capacitat de convertir els objectes físics i les interaccions que realitzem en elements de joc digital. Això s’aconsegueix a través d’un reflector sobre la càmara d’un  IPAD i una sèrie d’algoritmes que s’encarreguen de processar les dades. El resultat és senzillament espectacular.

Actualment Osmo inclou tres jocs diferents com  el Tangram, el Words i el Newton els quals podem veure en la seva pàgina web.  Ben segur que ràpidament les aplicacions per aquest sistema aniran augmentant perquè realment la seva potencialitat és enorme.

El preu del reflector més els 3 jocs és de 79 dòlars i estem d’enhorabona perquè accepten els enviaments internacionals. Us deixo un enllaç amb la presentació del producte on es pot tenir una idea molt més clara del que aquesta proposta pot significar en el futur del sector de tecnologia educativa.

Anuncis