Super Mario, Batman, Kratos i Link són un petit exemple de la quantitat de personatges que podem realitzar amb Cubeecraft, una pàgina web que ens ofereix més de 200 plantilles de paper per poder realitzar personatges en forma cúbica

Per realitzar-los només necessitem agafar una de les plantilles que ens ofereixen i unes tisores. No ens caldrà ni cinta adhesiva, ni cola.

La majoria de personatges fan refèrencia a la cultura pop i dels videojocs pel que resulten molt atractius pels nostres alumnes.

Els fulls dels personatges estan preparats per poder-los imprimir en A4 i es preferible utilitzar un gruix adequat per donar més consistència a la figura. Cada plantilla té assignat un grau de dificultat, sent les que tenen 5 tisores les més difícils i les que tenen 1 les més senzilles.

Una altra possibilitat és la de customitzar el nostre personatges a través de l’eina que en ofereixen a foldable.me i que per un cost de 11$ podem rebre gràcies al seu servei d’enviaments internacionals.

Retallant, doblegant i amb una mica de paciència podem obtenir personatges tan sensacionals com els que hem realitzat a l’escola pel projecte que estem treballant sobre els videojocs.

Tot seguit us deixo un exemple de com fer l’Iron Man

Anuncis