Curriculet és una plataforma d’ereading on es poden adquirir llibres amb continguts interactius per tal de treballar la comprensió lectora i aprofundir en aspectes de la lectura. Si bé la biblioteca que ofereix és exclusivament en anglès pot ser-nos d’utilitat ja que podem fer ús gratuït del seu editor de textos.

Amb Curriculet podrem afegir a la nostra llibreria personal qualsevol arxiu en format PDF, Google Docs o Word, així com qualsevol adreça web. L’editor ens permetrà incloure en aquests documents diversos recursos, en mode de punts de control, per tal que els textos es converteixin en un potent recurs per aprofundir en el coneixement de la lectura i en la seva comprensió, així com per poder fer anàlisis de les estructures narratives. Entre d’altres opcions podrem inserir preguntes curtes, preguntes d’opció múltiple, enllaços com vídeos, mapes i imatges, definicions i anotacions personals.

A més, Curriculet també permet donar d’alta un aula amb els nostres alumnes per poder obtenir un feedback de les lectures assignades que realitzin. Les respostes a les preguntes queden registrades en un informe i podem enviar comentaris personalitzats. D’altra banda els alumnes podran compartir amb els seus companys de classe els seus comentaris i reflexions sobre el text, fent de la lectura una activitat  més interactiva.

Per concloure, dir que Curriculet ve a ocupar l’espai que en vídeo ocupen noms com EDpuzzle i Educanon, convertint-se en una interessant eina per crear recursos i continguts de lectura per a les classes invertides d’educació secundària i cicle superior de primària.

screencapture-www-curriculet-com-teachers-curriculets-210031-edit (1) screencapture-www-curriculet-com-teachers-curriculets-210031-edit (2)

Anuncis