Matific és una plataforma gratuïta per a les escoles enfocada a l’aprenentatge matemàtic i a la iniciació en el pensament científic. Està dirigida a alumnes d’infantil i primària i es basa en la realització de petites activitats interactives que faciliten la comprensió i el raonament matemàtic.

Les activitats les trobem classificades per cursos i categoritzades per conceptes com nombres, operacions, mesura, anàlisi de dades i geometria. A més, estan relacionades amb els llibres de matemàtiques d’algunes de les principals editorials.

Matific ofereix un ampli ventall d’activitats i recursos que podem assignar als nostres alumnes de manera genèrica o individualitzada, una característica que ens permet tenir en compte els diferents ritmes d’aprentatge.

Però les funcionalitats de Matific van molt més enllà, i si hem inscrit els alumnes en la nostra aula podem consultar diferents informes sobre els progrés dels estudiants per poder fer-ne un seguiment.

Als alumnes els agrada, els motiva i els ajuda a entendre conceptes que a vegades els resulten força abstractes. D’altra banda als mestres ens permet complementar l’ensenyament de diferents conceptes matemàtics, així com rebre un feedback del progrés dels alumnes d’una manera ràpida i efectiva.

En definitiva, una eina que val molt la pena tenir en compte tant per la seva utilitat com per la manera de presentar les matemàtiques. Un autèntic win to win.

 

 

 

Anuncis